به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر مراغه به نقل از ایرنا، مهندس محمدرضا احمدی که در جلسه مدیریت پسماند شهرستان مراغه سخن می گفت افزود : محلات در نظر گرفته شده برای تخلیه نخاله های ساختمانی به خصوص در مناطق امام علی، زیبا شهر و شهرک سهند به فضاهای سبز و پارک تبدیل خواهند شد.
وی افزود: همچنین در راستای کنترل خودروهای حمل نخاله دوربین هایی در مناطق مختلف شهر نصب می شود.
وی به طرح جامع مدیریت پسماند اشاره کرد و گفت: همکاری دهیاری های شهرستان در تکمیل این طرح بسیار ضروری است.
مهندس احمدی به زباله گاه مراغه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر این مکان حصارکشی شده و با ایجاد نگهبانی تمامی ورود و خروج ها کنترل می شود.
وی گفت: با ایجاد نگهبانی در زباله گاه از ورود زباله شهرستان های دیگر جلوگیری شده است.
مهندس احمدی به برنامه مجموعه مدیریت شهری مراغه در خصوص طرح تفکیک زباله از مبداء اشاره کرد و گفت: طرح تفکیک با اولویت ادارات، مجتمعهای بالای ۵۰ خانوار، مخازن و ساماندهی دوره گردها، بازیافت در جایگاه موقت سنجان، تفکیک هوشمند و نیروگاه تولید برق از زباله از جمله برنامه های مجموعه مدیریت شهری است.
معاون استاندار آذربایجان شرقی و فرماندار ویژه شهرستان مراغه نیز در این جلسه گفت: هیچ کس حق تخلیه نخاله در بستر و حریم رودخانه ها را ندارد و با تخلیه کنندگان نخاله های ساختمانی در بستر رودخانه های شهرستان برخورد قاطع خواهد شد.
مهندس حمید شکری افزود: ساماندهی نخاله های ساختمانی در سطح شهر از وظایف شهرداری است و باید خودروهای حمل نخاله تحت نظارت و کنترل شهرداری باشد.
وی با تاکید بر کنترل حریم رودخانه ها گفت: حریم رودخانه ها از سوی امور آب شهرستان بایستی کنترل شود.
وی ادامه داد: همچنین محل تخلیه نخاله ها از سوی شهرداری مراغه مشخص و دستگاه های متولی بایستی نظارت و کنترل موارد مربوطه را عهده دار باشند.
مهندس شکری با اشاره به وضعیت شورچمن گفت: اداره راه و شهرسازی شهرستان متولی این منطقه بوده و بایستی بر آن نظارت داشته باشد.
وی با انتقاد از عدم همکاری برخی پزشکان و آزمایشگاه ها در خصوص زباله ها و پسماندهای پزشکی گفت: در صورت عدم همکاری متخلفان به دادستانی معرفی و به شدت برخورد خواهد شد.
فرماندار مراغه تاکید کرد: ساماندهی زباله های عفونی و بیمارستانی تا ۱۵ روز آینده تعیین تکلیف شود.
وی اضافه کرد: بهانه جویی از سوی دستگاه های متولی قابل قبول نیست و هر یک آن ها در خصوص عدم رعایت قوانین موظف به معرفی متخلفان به دستگاه قضایی هستند.
مدیر امور آب منطقهای مراغه نیز در این جلسه گفت: ۲۱ متخلف در خصوص تخلیه نخاله های ساختمانی و خاک در حریم رودخانه صوفی چای به دستگاه قضایی معرفی شدند.
مهندس عبدالله فرمانی گفت: تخلیه نخاله در حریم رودخانه ها موجب آلودگی آب، گرفته شدن مسیر و تنگ سازی رودخانه و ایجاد چهره زشت در مسیرهای گردشگری می شود.
وی افزود: با متخلفان هیچ گونه تعارفی نداریم و با همکاری دستگاه های متولی طبق قانون با آن ها برخورد خواهد شد.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز در این جلسه گفت: ۳۰ درصد پسماندها پزشکی توسط بخش خصوصی تولید و دفع بهداشتی آن ها از سوی شرکت طرف قرارداد انجام می شود.
دکتر احمد مجتهدی گفت: دستگاه های بی خطرساز در هر سه بیمارستان مراغه تهیه شده است و پسماندهای عفونی پس از جمعآوری ضد عفونی و بیخطرسازی میشود.
وی گفت: همچنین تمامی تجهیزات مربوط به بخش کرونا بی خطرساز می شوند.
وی ادامه داد: مشکل اصلی در مورد زباله های عفونی تولید شده در منازل است که بایستی برای دفع بهداشتی آن ها فکری شود.
رییس اداره حفاظت محیط زیست مراغه نیز در این جلسه گفت: پسماندهای شهرک صنعتی مراغه بایستی به شکل اصولی دفن شوند و از اجرای راهکارهای غیر اصولی در دفن زباله ها جلوگیری شود.
غلامرضا زارع گفت: برای ساماندهی جایگاه زباله در شهرستان اقداماتی انجام شده است و بایستی روند اجرای آن تسریع شود.
- admin
- کد خبر 11535
- اخبار , شهرداری مراغه
- 11236 بازدید
- ۹۹ نظر
- پرینت