شهرداری مراغه در خط مقدم مبارزه با کرونا همپای کادر بهداشتی و درمانی شهرستان:
در شرایط دشواری که شیوع کووید ۱۹، سلامت را به جبهه جهاد کشور تبدیل کرده است، تمام دل سوزان در بخش های مختلف پزشکی، علمی، خدماتی، مدیریت شهری و نیروهای مسلح، نیروهای مردمی و سازمان های مردم نهاد همه به یاری آمده اند و مدیریت شهری نیز یکی از نهادهایی است که از ابتدای تشخیص نخستین مورد ابتلا به کرونا در سطح استان وارد عمل شده و با طرح ها و برنامه هایی که داشت به مقابله با شیوع کرونا ویروس پرداخته است. ضدعفونی روزانه ناوگان اتوبوسرانی وتاکسیرانی، اماکن عمومی اعم از مطب پزشکان ، مراکز تجاری و خدماتی و بویژه ضد عفونی نقاط پرتردد شهر مراغه ، گند زدایی ماشین آلات خدمات شهری، شستشوی علائم ترافیکی،شستشوی و ضد عفونی ایستگاه های اتوبوس و تاکسی، مرمت و گندزدایی مخازن زباله از جمله اقداماتی است که شهرداری مراغه برای مقابله با کرونا انجام داده است .
در این میان گروههای مردمی و جهادی نیز به کمک شهرداری مراغه آمده و در ضدعفونی معابر ، خیابان ها و اماکن عمومی به نقش آفرینی پرداخته اند که د راین راستا شهرداری مراغه بخش اعظمی از محلول ضدعفونی کننده گروهای جهادی و مردمی مراغه را تامین می کند. شورای اسلامی شهر مراغه نیزتصمیماتی نیز برای مقابله با کرونا اتخاذ کرد که از آن جمله می توان به اختصاص بخشی از بودجه سال ۹۹ برای مقابله با شیوع ویروس کرونا اشاره کرد. آغاز تعطیلات نوروزی باعث نشد که مدیریت شهری از کار بایستد و اعضای شورای شهر و شهردار و سایر مدیران شهری با حضور در مناطق مختلف بر روند پاک سازی شهر، ضدعفونی و سایر اقدامات مقابله ای با کرونا نظارت انجام دادند.
بلوکبندی مناطق شهری مراغه، برای اجرای اصولی طرحهای پاکسازی و ضدعفونی
مهندس محمدرضا احمدی شهردار مراغه گفت : در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا ، تمامی معابر فرعی و اصلی شهری در قالب ۲۰ منطقه بلوک بندی شده و برای اجرای طرح های ضدعفونی و گند زدایی از سوی گروه های مردمی، جهادی ودستگاه های اجرایی و خدمات رسان تقسیم بندی شده است.
وی ادامه داد: اجرای بلوک بندی شهری، حرکتی برای هدفمند کردن و تسریع در پاکسازی متوازن مناطق مختلف شهری است که توسط شهرداری تدوین و انجام شده است.
مهندس احمدی گفت: همچنین از ابتدای اجرای طرح پاکسازی شهری، همکاری مستمری از سوی شهرداری با گروه های جهادی، مردمی و دانشکده علوم پزشکی انجام شده و این روند نیز تداوم دارد.
وی اضافه کرد: برای این منظور، تاکنون سه هزار لیتر مایع وایتکس، ۲۰۰ لیتر آب ژاول، ۲۰۰ کیلوگرم کلر و ۱۳ هزار لیتر انواع مواد ضدعفونی کننده در اختیار گروه های جهخادی، مردمی و اجرایی برای گندزدایی و ضدعفونی شهر از سوی شهرداری قرار گرفته است.
وی گفت: با توجه به ادامه طرح ضدعفونی و گندزدایی مناطق مختلف شهرستان، مواد ضدعفونی کننده مورد نیاز برای تمامی گروه های مردمی در حال تامین بوده و از این نظر مشکلی نخواهیم داشت.
مهندس احمدی افزود: نیروهای آرامستان گلشن زهرا (س) مراغه نیز با جدیت تمام و به صورت شبانه روزی و نیز با رعایت موازین بهداشتی، ارائه خدمات می کنند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه : قدردان زحمات مجموعه مدیریت شهری مراغه هستیم
رییس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه گفت : از نخستین روزهای شیوع بیماری کرونا ویروس، شهرداری مراغه بدون حاشیه در کنار حوزه بهداشت و درمان بوده است.
دکتر اصغر تنومند افزود: شهرداری مراغه در این روزهای سخت برای مجموعه علوم پزشکی شهرستان به عنوان تکیه گاهی امن بوده و از این بابت قدردان زحمات مجموعه مدیریت شهری هستیم.
وی افزود: شهرداری مراغه در حوزه های مختلف مبارزه با کرونا از جمله بخش فرهنگی، عملیاتی و سروسامان دادن به محیط در برنامه ضدعفونی کارهای بزرگ و خوبی را انجام داده است.
وی ادامه داد: اهدای دستکش لاتکس به دانشکده علوم پزشکی کاری بسیار ارزشمند است و این دانشکده در این خصوص خوشبختانه برای مدتی تامین شده است.
وی خاطرنشان کرد: شهرداری مراغه ظرفیت ها و پتانسیل های خوبی دارد و با دانشکده علوم پزشکی شهرستان همواره در تعامل بوده است.
- admin
- کد خبر 11655
- اخبار , شهرداری مراغه
- 13369 بازدید
- يک نظر
- پرینت