شما اینجا هستید
اخبار » هزینه های چاپ بنر و هدایای تبریک، صرف امور خیریه شود

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر مراغه، دکتر شهرام مروتی اظهار امیدواری کرد: با ایجاد فضای همدلی و همکاری صمیمانه بین شهروندان محترم و مجموعه مدیریت شهری بیش از پیش گام های اساسی در راستای رشد و توسعه متوازن و همه جانبه شهر و دستیابی به جایگاه واقعی مراغه برداشته شود .
وی ضمن دعوت از تمامی نخبگان و صاحب نظران برای ارائه پیشنهادات، از کلیه کارکنان شهرداری مراغه در حوزه های مختلف نیز خواست با همت و تلاش خود برای رسیدن به اهداف تعیین شده یاری گر وی باشند .
سرپرست شهرداری مراغه در پایان ضمن تاکید برکاهش هزینه‌ها و حذف تشریفات اضافی و پرهیز از هرگونه اسراف بویژه در شرایط اقتصادی روز، از عموم شهروندان، دوستان، آشنایان ومسئولین خواست از نصب هرگونه بنر و یا پارچه نوشته، درج اطلاعیه، ارسال گل و شیرینی تبریک خودداری نموده و هزینه های آن را صرف امور خیریه نمایند.

پایگاه اطلاع رسانی شهرداری و شورای اسلامی شهر مراغه |