شما اینجا هستید
اخبار » آغاز عملیات اجرایی پروژه مسیر سلامت

با آغاز عملیات پی کنی ، پروژه مسیر سلامت روی مدار اجرا قرار گرفت.

🔹 به گفته مهندس مقتومی؛ این طرح مهم عمران شهری که طی هفته دولت با عنوان «مسیر سلامت» کلنگ‌زنی شد، سهم مهمی در توسعه گردشگری خواهد داشت و بر اساس آن حاشیه «صوفی‌چای» تا تاج سد «علویان» ساماندهی می‌شود.

🔹 شهردار مراغه افزود : طول مسیر از پل دخیل تا تاج سد علویان ۲.۵ کیلومتر و مساحت آن نیز ۲۵۰ هزار مترمربع است که ۱۳۸ هزار مترمربع آن مسیر گردشگری، پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری و رفاهی و چهار هکتار هم فضای سبز شهری می‌باشد.

🔹 وی افزود: همچنین در این طرح یکهزار مترمربع فضای ورزشی، ۴۰۰ مترمربع فضای خدماتی، ۵۰ متر فضای مدیریتی، ۴۰ مترمربع سرویس بهداشتی، ۱۶ هزار متر دیوارچینی، ۲۰ هزار متر جدول‌گذاری و ۴۵ هزار مترمربع سنگ‌فرش اجرا می‌شود.

🔹 مهندس مقتومی اظهار داشت: با اجرای پروژه مسیر سلامت، شهروندان این شهرستان و گردشگران سایر شهرها از این زیرساخت گردشگری و رفاهی بهره‌مند می‌شوند و در کنار اجرای این طرح، می‌توان آثار تاریخی و فرهنگی شهرستان را هم معرفی کرد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پایگاه اطلاع رسانی شهرداری و شورای اسلامی شهر مراغه |