شما اینجا هستید
اخبار » خبرنگاران از عوامل اصلی توسعه و آبادانی شهرها می باشند

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر مراغه ؛ مهندس محمدرضا احمدی که در مراسم تکریم خبرنگاران در تالار عبدالقادر مراغی سخن می گفت افزود: خبرنگاران به عنوان پل ارتباطی بین مردم و مسئولان راهگشای بسیاری از مسائل و مشکلات شهری بوده و در این راستا ضرورت دارد از ظرفیت حداکثری این قشر فرهنگی و تلاشگر استفاده گردد.
وی افزود: با توجه به اجرای طرح های مختلف عمرانی، تبیین خدمات شهرداری و وضعیت و روند اجرای این طرح ها توسط رسانه ها، زمینه ساز تسهیل در به ثمر نشستن آنها خواهد شد.
شهردار مراغه خاطرنشان شد: اجرای طرح های بزرگ عمرانی از جمله خیابان های ۳۵ متری الغدیر و ۴۵ متری شهید سردار سلیمانی، با همراهی، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی خبرنگاران و رسانه های این شهرستان تسریع می شود.
وی با اشاره به ضرورت حمایت از نشریات محلی گفت : شهرداری مراغه به منظور حمایت عملی و جدی از نشریات محلی شهرستان از اول سال جاری، اجرای طرح خرید نشریات منتشره شهرستان را در دستور کار روابط عمومی مجموعه قرار داده است تا بدینوسیله بخشی از دغدغه های اصحاب رسانه شهرستان در تامین هزینه های جاری رفع گردد که خوشبختانه براساس شواهد موجود، این اقدام موجبات رونق نسبی انتشار برخی نشریات محلی مراغه را فراهم کرده است.
مهندس احمدی اظهار امیدواری کرد: با پیوستن تعداد بیشتری از ادارات و نهادهای شهرستان به این طرح و خرید نشریات شهرستان بار دیگر شاهد بازگشت رونق به کسب و کار این صنف مهم و تاثیر گذار جامعه باشیم.
وی ادامه داد: در راستای حمایت از رسانه ها و مطبوعات و خبرنگاران این شهرستان، شهرداری آماده حمایت از این قشر فرهیخته است.
رسانه‌ها، مطالبه‌گری و فرهنگ‌سازی را در جامعه نهادینه کنند
معاون استاندار و فرماندار ویژه مراغه نیز در این مراسم گفت: رسانه‌ها، مطالبه‌گری و فرهنگ‌سازی را به عنوان ۲ عنصر اصلی زیربنای توسعه پایدار در جامعه نهادینه کنند.
دکتر سیدعلی موسوی حسینی افزود: مطبوعات و رسانه ها در این راستا، با ریشه یابی بحران ها و مشکلات، در مرتفع شدن آنها همراه دستگاه ها و فرهنگ ساز فعال جامعه در برون رفت از بحران ها باشند.
وی با تاکید بر لزوم ارتباطات موثر و مستمر ادارات با رسانه ها و خبرنگاران ادامه داد: مدیران تا زمانی که روابط عمومی و ارتباطات مناسبی نداشته باشند، موفق نخواهند بود.
دکتر موسوی حسینی اضافه کرد: خبرنگاران سربازان اصلی توسعه سرمایه های اجتماعی و زمینه ساز توسعه پایدار هستند و از این رو می توانند همراه و همیار دستگاه ها و مدیران اجرایی باشند.
وی گفت: خبرنگاران حافظان حریم قلم هستند لیکن همواره با انواع فشارهای درونی و خارج از ادارات روبرو هستند.
وی با حمایت از نقد سازنده خبرنگاران افزود: بنده اجازه نخواهم داد دستگاه های دولتی و اجرایی علیه خبرنگار یا رسانه ای شکایت و برخوردی داشته باشد.
وی با بیان اینکه هیچ سازمانی حق شکایت از رسانه ها را در این شهرستان ندارد ادامه داد: برخورد با خبرنگاران و شکایت از رسانه ها از ضعف مدیران ناشی می شود.
وی اضافه کرد: خبرنگاران مطبوعات و رسانه ها نیز با توجه به اهمیت شیوع کرونا، همانند سایر بحران های اجتماعی در زمینه اطلاع رسانی رعایت موازین بهداشتی در آستانه ماه محرم فرهنگ سازی و اطلاع رسانی موثری داشته باشند.
خبرنگاران و رسانه ها نقش موثری در فرهنگ سازی ایام کرونا داشته اند
عضو شورای اسلامی شهر مراغه نیز گفت: خبرنگاران و رسانه ها نقش موثری در فرهنگ سازی برای عموم شهروندان در ایام کرونا داشته اند.
دکتر ناظم عزیزی افزود: خبرنگاران به عنوان تسهیل گران اجتماعی، نقش مهمی در فرهنگ سازی و پیشگیری از تشدید بحران ها و آسیب های اجتماعی داشته اند.
وی اضافه کرد: با توجه به تلاش های شهرداری و شورای اسلامی شهر در توسعه و آبادانی شهر، تبیین این خدمات و طرح های عمران شهری در راستای رسالت اطلاع رسانی توسط رسانه ها بیش از پیش ضروری است.
فعالیت بیش از ۴۰ رسانه و نشریه در مراغه
همچنین رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مراغه نیز در این مراسم گفت: هم اکنون بیش از ۴۰ رسانه و نشریه مکتوب و الکترونیک و نیز پایگاه خبری در این شهرستان فعال هستند.
احمد دادرس فیاض افزود: با توجه به ظرفیت های بالای فرهنگی، در حال حاضر ۳۰ نشریه محلی دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این شهرستان وجود دارد.
وی ادامه داد: همچنین پنج خبرگزاری و پایگاه خبری، یک نشریه الکترونیک غیربرخط، ۲ نمایندگی نشریات سراسری و ۹ نمایندگی نشریات استانی در این شهرستان فعالیت می کنند.
وی اضافه کرد: تلاش خبرنگاران و رسانه ها در جراید و فضای مجازی در ایام کرونایی در زمینه فرهنگ سازی برای پیشگیری از این بیماری قابل تقدیر بوده است.

 

پایگاه اطلاع رسانی شهرداری و شورای اسلامی شهر مراغه |