شما اینجا هستید
اخبار » نبود زیرساخت تبلیغاتی موجب تحمیل هزینه به شهرداری می‌شود

شهردار مراغه با اشاره به تحمیل هزینه به شهرداری‌های کشور به دلیل نبود زیرساخت تبلیغاتی در سطح شهرها، گفت: انتخابات ۲۸ خرداماه حدود ۲۶۰ میلیون تومان برای شهرداری این کهن‌شهر هزینه در پی داشت که بخش اعظم آن مربوط به پاکسازی است.

شهرام مروتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: اگر زیرساخت‌ها و سازه‌های تبلیغاتی مدرن در سطح شهر ایجاد و از سوی دیگر نیز قوانین تبلیغات انتخاباتی به روزرسانی شود، از هزینه‌های زاید برای شهرداری‌ها و حتی نامزدها در زمان مهلت قانونی تبلیغات انتخاباتی جلوگیری می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه عوامل اجرایی شهرداری طی یک هفته گذشته بند به بند مصوبه‌‍‌های ستاد امحای اقلام تبلیغاتی را در سطح شهر مراغه اجرایی کرده‌اند، ادامه داد: نصب تراکت در خارج از محل‌های مشخص و بنرهایی در ابعاد بزرگتر از حد مجاز موجب افزایش حجم کار و در نهایت تحمیل هزینه برای شهرداری‌ می‌شود.

به گزارش ایرنا شهرداری مراغه یک روز قبل از مهلت قانونی تبلیغات انتخاباتی و با هدف ساماندهی تبلیغات محیطی، حدود ۱۲۰ سازه داربستی در ابعاد ۲ در ۶ متر افقی در بیش از ۵۰ نقطه شهر نصب کرده بود اما نصب تراکت‌های تبلیغاتی در هر جای ممکن، حتی جدول‌های حاشیه خیابان‌ها به وفور مشاهده شد.

یکی از نامزدهای ششمین دوره از شوراهای اسلامی شهر مراغه طی همان تاریخ در مورد اینکه چرا تصویرش را به جای محل‌های مشخص روی جدول نصب کرده‌ بودند، به ایرنا گفته بود که «در چنین شرایطی طرفداران نامزدها از هم الگو می‌گیرند و وقتی تصویر یک نامزد برای منحصربفرد بودن در یک مکان خاص از جمله جدول حاشیه خیابان الصاق می‌شود، بقیه طرفداران هم بدون آنکه خود نامزد در جریان باشد از آن الگوبرداری می‌کنند».

انتخابات ۲۸ خردادماه جاری با وجود ۲۰۱ هزار و ۲۳۴ نفر از واجدان شرایط رای در مراغه برگزار شد که ۹۱ هزار و ۳۶۸ نفر از آنان در انتخابات شرکت کردند و منتخبان شورای ششم این کهن‌شهر نیز با شمارش ۵۱ هزار و ۳۸۰ رای ماخوذه مشخص شدند.

در این انتخابات ۶۹ نامزد در شهر مراغه با هم رقابت کردند و در نهایت به ترتیب «ابراهیم خوش‌رفتار» با پنج هزار و ۷۶۷ رای، «حسین شیخ‌فرجی» با پنج هزار و ۷۶۵ رای، «بهمن محمودی» با پنج هزار و ۶۹۵ رای، «ناصر رحمتی» با پنج هزار و ۶۴۴ رای، «رقیه سعیدی» با پنج هزار و ۲۰۴ رای، «الناز پاکرو» با پنج هزار و ۱۰۶ رای و «رضا عسگری» با چهار هزار و ۵۲۹ رای به عنوان اعضای اصلی شورای ششم مراغه انتخاب شدند.

همچنین «محمد اکرمی» با چهار هزار و ۲۲۷ رای، «محمد قربانی‌فر» با سه هزار و ۹۹۹ رای، «یحیی غلامی» با سه‌هزار و ۷۲۴ رای، «علی عباسی» با سه‌هزار و ۵۷۵ رای و «سیدمصطفی امامزاده» با سه‌هزار و ۴۲۱ رای به عنوان اعضای علی‌البدل این شورا انتخاب شدند.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه اطلاع رسانی شهرداری و شورای اسلامی شهر مراغه |