به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر مراغه، شهردار مراغه در این جلسه با اشاره به برخی مشکلات خیابان و راه های دسترسی جام جم خواستار تعامل مناسب برای رفع این مشکلات شد.
مهندس مقتومی افزود: استفاده و بهره برداری از پارکینگ جام جم از دغدغه های اصلی شهروندان بوده و باتوجه به مهلت و زمان بندی سه ماه شورای ترافیک این شهرستان، ساماندهی و تعیین تکلیف پارکینگ این خیابان ضروری است.
وی ادامه داد: براین اساس، شهرداری مراغه با رایزنی های انجام شده با شرکت آتی ساز، آماده بهره برداری مشترک و مکانیزه کردن پارکینگ خیابان جام جم در راستای رفاه شهروندان است.
وی اضافه کرد: تعیین تکلیف قطعات خالی در خیابان جام جم و سرمایه گذاری در دهکده توریستی از مطالبات شهروندان و مدیریت شهری از شرکت آتی ساز است.
️رئیس کمیسیون عمرانی شورای اسلامی شهر مراغه نیز گفت: شورای اسلامی شهر و شهرداری آماده حل موضوعات و مشکلات برای تسهیل در سرمایه گذاری این ساز در طرح های عمران شهری است.
شیخ فرجی افزود: همچنین تکمیل پارکینگ خیابان جام جم از مطالبات شهروندان بوده و در این راستا باید اهتمام ویژه ای انجام شود.
️دکتر افشار مدیرعامل شرکت آتی ساز نیز در این جلسه بر تعامل و همکاری هرچه بیشتر این شرکت و شهرداری برای اجرای طرح های سرمایه گذاری و رفع مشکلات خیابان جام جم تاکید کرد.
- admin
- کد خبر 13779
- اخبار , شهرداری مراغه , شورای اسلامی شهر مراغه , واحد سرمایه گذاری
- 550 بازدید
- دیدگاهها برای برگزاری جلسه مشترک شهرداری، شورای اسلامی شهر و مدیران آتی ساز بسته هستند
- پرینت