شما اینجا هستید
اخبار » رونمایی و بهره برداری از پروژه استقرار نرم افزار شهرسازی منطقه ۳ شهرداری مراغه

طی مراسمی با حضور شهردار و اعضای شورای شهر از پروژه استقرار نرم افزار شهرسازی منطقه ۳ شهرداری مراغه رونمایی شد.

🔹به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای شهر مراغه؛ شهردار مراغه در این طی سخنانی یکی از آسیبهای جدی حوزه شهرسازی و مناطق را وجود نرم افزار فعلی و مورد استفاده شهرداری دانست و افزود: نرم افزار فعلی عملا جوابگوی نیازهای روز شهرداری و شهروندان نمی‌باشد.

🔹شهردار مراغه اظهار داشت: در راستای فرایند محوری و الکترونیکی کردن فرایند صدور پروانه‌های ساختمانی و استعلامات ادارات و خدمات مربوط به حوزه شهرسازی، تهیه نرم افزار جامع شهری با ویژگیهای خاص و به روز از مدتها پیش در اولویت اقدامات شهرداری قرار گرفت.

🔹مهندس مقتومی افزود: استقرار این سامانه در سه مرحله برنامه ریزی شده که امروز شاهد استقرار و بهره برداری از نرم افزار شهرسازی شهرداری منطقه ۳ مراغه می‌باشیم و از اول سال آینده کارها و اقدامات استقرار این نرم افزار در شهرداری منطقه ۲ مراغه آغاز خواهد شد.

🔹مهندس مقتومی گفت: با اجرای کامل این پروژه در آینده و استقرار سامانه ” شهروند یار ” این امکان برای شهروندان فراهم خواهد شد که تمامی درخواستهای خود را بصورت الکترونیکی و بدون حضور در شهرداری در این سامانه ثبت و ارسال دارند.

🔹شهردار مراغه اظهار داشت: این سامانه امکان اخذ و پرداخت عوارض را نیز بصورت الکترونیکی برای شهروندان فراهم خواهد ساخت.

🔸 معاون برنامه ریزی و فن آوری اطلاعات شهرداری نیز در این مراسم طی سخنانی گفت: با استقرار این نرم افزار علاوه بر خودکار سازی محاسبات مربوط به شهرسازی و شفاف سازی چرخه گردش کار صدور انواع پروانه و استعلامات و عوارض، سرعت پاسخگویی به شهروندان و دقت در امور مربوطه افزایش خواهد یافت.

🔸 مهندس فرهاد نورپاش با اشاره به استقرار نرم افزار شهرسازی در منطقه ۳ افزود: ویژگیها و رویکرد این سامانه حول ۶ محور اساسی؛ مبتنی بر نقشه و اطلاعات مکانی املاک، تحت وب و اجرا در بستر اینترنت، ارتباط با شهروندان از طریق پیامک، محاسبه خودکار عوارض، دارای موتور قوانین و ضوابط، و وجود لایه ارزش منطقه‌ای املاک طراحی و اجرایی شده است.]

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پایگاه اطلاع رسانی شهرداری و شورای اسلامی شهر مراغه |